J10

J10 on tamperelainen vuonna 2010 perustettu arkkitehtitoimisto.Toimisto työskentelee sekä yksityisten että julkisten hankkeiden parissa. Referenssejä löytyy runsaasti molemmista. Toimistolla on jo vuosien kokemus erittäin haastavista poikkeuslupa- ja asemakaavan-muutoshankkeista. Autamme myös niissä.

Teemme yhteistyötä kattavasti pirkanmaalaisten yritysten kanssa. Etsimme rakennushankkeiden LVI-, sähkö- ja rakennesuunnittelijat tarpeen mukaan. Pyydämme myös urakkatarjoukset ja etsimme työmiehet hankkeeseen mikäli asiakas näin haluaa.

 http://www.j10.fi/

 

 

 

OMA_logot

OMAshop on raikkaiden ja persoonallisten sisustus- ja lifestyletuotteiden verkkokauppa. Shopin valikoimista löytyy paljon ihania tuotteita kotiin ja lahjaksi. Rennot ja ajattomat sisustustuotteet ja tyylikkäät kellot, raikkaat kodin tekstiilit sekä pisara huumoria tuotteissa luovat perustan valikoimalle.

Tervetuloa löytämään jotain Omaa!

 http://www.omashop.fi/

 

 

 

Diagonal_logo2

Diagonal on nimensä mukaisesti poikkitieteellinen ja moniulotteinen tiimi osaajia, joka kehittää yritysten palveluliiketoimintaa asiakaskeskeisellä lähestymistavalla. Monipuolisen muotoiluosaamisen lisäksi tiimillämme on kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, kouluttamisesta, tutkimuksesta, markkinointi- ja palveluviestinnästä, yrittäjyydestä sekä projektinhallinnasta. Meitä yhdistää intohimo asiakaskeskeiseen liiketoiminnan kehittämiseen sekä voimakas ratkaisukeskeisyys olemassa olevien palveluiden parantamiseen ja uraa uurtavien uusien palveluiden luomiseen.  Luomme parempia asiakaskohtaamisia ja sitä kautta uutta ja kannattavampaa liiketoimintaa yrityksille.

 http://diagonal.fi/

 

 

 

Toni Österlund

Arkkitehtitoimisto Österlund on erikoistunut algoritmisen suunnittelun ja parametrisen mallintamisen kautta suunnittelemaan monimuotoisia  muotoja ja rakenteita. Uusien suunnittelu- ja työstömenetelmien avulla voidaan toteuttaa helpommin ja kustannustehokkaammin haastavia kohteita.

http://www.osterlund-ark.fi/

 

 

 

 

 

 

KAIKAI

KAIKAI on muotoilutoimisto, jossa kolmen naisen voimin perehdymme yhdessä asiakkaan projektiin.
 
Tilasuunnittelumme päämääränä ovat tarkoituksenmukaiset toimitilat.

Palvelumme sisältää pintamateriaali-, irto- ja kiintokaluste- sekä valaistussuunnittelun. Kokonaisuuden viimeistelemme tekstiili- ja tarvikemäärityksillä. Laadimme tarvittaessa myös kalustekilpailutuksen ja -tilaukset.

Graafinen aineistomme koostuu mm. nettisivuista, käyntikorteista, opasteista ja mainosmateriaalista. KAIKAI:n sisällä luotu yrityksen graafinen ilme ja sitä edustavat toimitilat muodostavat yhdessä vakuuttavan visuaalisen identiteetin. Graafiset elementit tukevat brändiä parhaimmillaan yrityksen sisäisestä viestinnästä loppukäyttäjälle saakka.
Projektiorganisointimme on jatkuvaa läsnäoloa projektin aikana sekä projektin ohjausta kohti haluttua lopputulosta.

http://www.kaikai.fi/

 

 

 

 

du_slidu2
Design Underlined on viiden vuoden ikäinen pieni mainostoimisto. Olemme firman syntymästä lähtien halunneet tarjota Pirkanmaalaisille (ja muille fiksuille) laadukkaita mainostoimistopalveluja, joiden ei välttämättä tarvitse maksaa maltaita. Pienestä koostamme huolimatta suurimmatkin asiakkaat ovat DU:lle tuttuja.

Graafinen suunnittelu, yritysilmeet ja valokuvaus täyttävät päivämme.

http://www.designunderlined.com/


Leave a Reply